

MANDATORY TRAINING: AUDIT STAFF TRAINING DATE: 23rd TO 24th SEPTEMBER 2020 TIME: 09:00 TO 16:00 HOURS VENUE: VIRTUAL PROGRAM

Day One: Wednesday 23 rd September, 2020				
Time	Duration	Topic/Activity	Facilitator(s)	
9:00 - 9:15am	15 Min	Welcome Remarks	CPA Edwin Makori CEO ICPAK	
9:15 - 10:30am	1 ¼ Hours	Audit Fundamentals Essential skills of a dependable audit staff International Standards on Quality Management-1&2 (ISQM 1&2) • Quality Management at Firm Level • Engagement Quality Reviews	CPA Dr. Nebart Avutswa Chief Manager -Professional Services Division, ICPAK	
	15 Min	Questions, Comments & Discussions		
		~		
10:45-11:00am	15 Mins	Break	ІСРАК	
10:45-11:00am 11:00-13:00pm			ICPAK CPA Ronald Bwosi Managing Partner Ronald & Associates	
	15 Mins 1 Hrs 30	Break Quality Control for an Audit of Financial Statements • Audit documentation and review	CPA Ronald Bwosi Managing Partner	
	15 Mins 1 Hrs 30 Min	Break Quality Control for an Audit of Financial Statements • Audit documentation and review • Internal controls review	CPA Ronald Bwosi Managing Partner	
11:00-13:00pm	15 Mins 1 Hrs 30 Min 30 Mins	Break Quality Control for an Audit of Financial Statements • Audit documentation and review • Internal controls review Questions, Comments & Discussions	CPA Ronald Bwosi Managing Partner Ronald & Associates	
11:00-13:00pm 13:00-14:00pm	15 Mins 1 Hrs 30 Min 30 Mins 1 Hr 1 Hrs 30	Break Quality Control for an Audit of Financial Statements • Audit documentation and review • Internal controls review Questions, Comments & Discussions Lunch Break Risk Based Audit Approach Performing Audit engagement, planning, execution, completion and reporting as per	CPA Ronald Bwosi Managing Partner Ronald & Associates ICPAK FCPA Georgina Malombe	
11:00-13:00pm 13:00-14:00pm	15 Mins 1 Hrs 30 Min 30 Mins 1 Hr 1 Hrs 30 Mins	BreakQuality Control for an Audit of FinancialStatements• Audit documentation and review• Internal controls reviewQuestions, Comments & DiscussionsLunch BreakRisk Based Audit ApproachPerforming Audit engagement, planning,execution, completion and reporting as perISAs	CPA Ronald Bwosi Managing Partner Ronald & Associates ICPAK FCPA Georgina Malombe	

Day Two:				
		Thursday 24 th September, 2020		
8:15-8:30am	15 Mins	Welcome Remarks	ICPAK	
8:30-10:30am	1 Hr 30	Overview of International Financial	CPA Steve Obock	
	Min	Reporting Standards (IFRS) and	Director, KPMG	
		International Accounting Standards (IAS		
	30 Min	Questions, Comments & Discussions		
10:30-11:00am	30 Mins	Break		
11:00-13:00pm	1 Hrs 45	International standard on review	CPA Samson Okari	
	Min	engagements ISRE- 2400 and 2410 ISRE:	Senior Manager Financial Reporting	
		Review of interim financial information	Ronalds LLP	
		performed by the independent auditor of		
		the entity		
		International standard on related services		
		(ISRS) 4400:		
		Agreed-upon procedures engagements and		
		ISRS 4410 -compilation engagements		
	15 Mins	Questions, Comments & Discussions		
13:00-14:00pm	1 Hr	Lunch Break	ICPAK	
14:00-16:00pm	45:00 min	Client Engagement and Management	CPA Kunal Bharadva	
			Partner PKF	
	45:00 min	Mobilizing Your Workforce Remotely: To		
		Enable Work from Home Virtually	CPA Charles Mukunu	
			Partner PKF	
	30 Mins	Questions, Comments & Discussions		
16:00 pm		Break	ICPAK	
End of Day Two				
END OF SEMINAR				