

## Transfer pricing and International Taxes Workshop

Theme: Transfer pricing considerations in uncertain times

DATE: 16th - 17th June 2021

VENUE: Virtual

## WORKSHOP PROGRAM

		DAY 1: WEDNESDAY 16TH JUNE 2021						
Opening Plenary								
TIME	DURATION	TOPIC/ACTIVITY	DELIVERY MODE	FACILITATOR(S)				
8:45-9.00am	15 Mins	Welcome Remarks	Speech	CPA Edwin Makori ICPAK CEO				
9.00-10.00am	1 Hr 30 Min	Global Tax Reset & Transfer Pricing at a Glance	Presentation	CPA Caleb Mokaya Tax Partner, SKM Africa				
10.00- 10.30am	30 Mins	Open Discussion and Questions	Q&A	Session Chair				
10.30-11:00am	30 Mins	Health Break		ALL				
11:00-12:30pm	1 Hr	Nexus and conflict between transfer pricing and customs	Presentation	Adv. James Karanja Tax Consultant				
	30 Mins	Open Discussions and Questions	Q&A	Session Chair				
12:30-14:00pm	1 Hr 30 Mins	Lunch Break		ALL				
14:00-15:30pm	1 Hr	Recent trends in international tax planning (focus on BEPS)  ✓ BEPS overview  ✓ Focus on pillar one and two  ✓ G7/ Biden proposal for global minimum tax; and  ✓ Recent International tax trends	Presentation	CPA Stephen Nganga Associate Director, Tax & Transfer Pricing KPMG East Africa				
	30 Mins	Open Discussion and Questions	Q&A	Session Chair				

DAY 2: THURSDAY 17 <sup>TH</sup> JUNE 2021						
TIME	DURATION	TOPIC/ACTIVITY	DELIVERY MODE	FACILITATOR(S)		
8:30-10:30am	1 Hr	International tax and Transfer Pricing planning - focus on Tax treaties	Presentation	Adv. Mbiki Kamanjiri Tax Consultant		
	30 Mins	Open Discussions and Questions	Q&A	Session Chair		
10:30-11:00am	30 Mins	Health Break		ALL		
11.00-13.00pm	1 Hr	International tax and Transfer Pricing Controversy and management	Presentation	CPA Jared Maranga Tax Partner at EJ & Associates LLP		
	30 Mins	Open Discussion and Questions	-Q&A	Session Chair		
13:00-14:00pm	1 Hr	Lunch Break		ALL		
14:00-15:30pm	1 Hour	Finance Bill 2021 and TP: What should taxpayers expect?  ✓ Changes in Finance Bill 2021 that could impact Transfer Pricing governance and organization.  ✓ Information exchange	Presentation	FPCA Robert Waruiru Associate Director Tax & Regulatory Services, KPMG East Africa		
	20 Mins	Open Discussion and Questions	Q&A	Session Chair		
	10 Mins	Seminar Closing Remarks		ICPAK		
END OF SEMINAR						