

AUDIT QUALITY ASSURANCE WORKSHOP

Date: 11th – 12th August 2021 Venue: Virtual Symposium

DAY 1: WEDNESDAY 11th AUGUST 2021						
Opening Plenary Session Chair:						
TIME	DURATION	TOPIC/ACTIVITY	DELIVERY MODE	FACILITATOR(S)		
8:45-9.00am	15 Mins	Welcome Remarks	Speech	ICPAK		
9.00-10.00am	1 Hour	 International Standards on Assurance Engagements (ISAEs) International Standard on Quality Management 	Presentation	FCPA Mike Mbaya Partner, Mbaya & Associates		
10.00- 10.30am	30 Mins	Open Discussion and Questions	Q&A	Session Chair		
10:30-11:00am	30 Mins	Health Break		ALL		
11:00-12:30pm	1 Hr:30 mins	 ISA 540 -Auditing Accounting Estimates Audit Documentations and Evidence 	Presentation	CPA Gordon Oito Senior Partner, JM Associates		
	30 Mins	Open Discussions and Questions	Q&A	Session Chair		
13:00-14:00pm	1 Hr	Lunch Break		ALL		
14:00-15:00pm	1 Hr	ISA 220 - Quality Control for an audit of financial statements	Presentation	CPA Francis Langat Director, Internal Audit at Kenya Agricultural and Livestock Research Organization (KALRO).		
	30 Mins	Open Discussion and Questions	Q&A	Session Chair		

		DAY 2: THURSDAY 12 th AUG	UST 2021	
TIME	DURATIO N	TOPIC/ACTIVITY	DELIVERY MODE	FACILITATOR(S)
9:00-10:00am	1 Hr	Expectations of AQA, AQR and AQM	Presentation	ICPAK Team
	30 Mins	Open Discussions and Questions	Q&A	Session Chair
10:30-11:00am	30 Mins	Health Break		ALL
11.00- 12.30pm	1 Hr:30 mins	Identifying, Assessing and Reporting on Going Concern Issues Emerging issues on Ethics, Audit Risk and Reporting	Presentation	CPA Andrew Bulemi Audit Partner
	30 Mins	Open Discussion and Questions	-Q&A	Session Chair
13:00-14:00pm	1 Hr	Lunch Break		ALL
14:00-15:00pm	1 Hour	 Performing Risk Assessment Procedures Impact of Covid 19 on the Audit Process 	Presentation	CPA Gladys Byegon Head of Internal Audit Department at Kenya Civil Aviation Authority (KCAA)
	20 Mins	Open Discussion and Questions	Q&A	Session Chair
	20 Mins	open sucusion and successions		